Välkommen till Norra Norrlands herpetologiska förening.

Norra Norrlands herpetologiska förening är en förening för alla grod- och kräldjursintresserade i dom norra delarna av landet. Föreningen anordnar diverse aktiviteter såsom exkursioner, föredrag, resor, utställningar och mycket annat.

NNHF är en förening som inriktar sig till alla reptilintresserade i Norra Norrland. Föreningen grundades i Boden 28/11-09

Vi anordnar olika aktiviteter för våra medlemmar och är ofta ute i skogen för att leta efter våran svenska huggorm. Resor till andra delar av landet förekommer också, för att bland annat titta på grodor och salamandrar. Föreningen brukar även göra resor tillsammans till olika arrangemang i Sverige, som utställningar, mässor och symposium. Tanken är att föreningen ska passa alla som delar vårat intresse om djur, då framförallt kräl- och groddjur men även insekter och spindeldjur.